Auto kwijt na vier keer rijden zonder rijbewijs

maandag 3 juli 2017

Kudelstaart - Aalsmeer - Een 38-jarige inwoner van Uithoorn is zondag 2 juli voor de 4e keer betrapt voor het rijden zonder rijbewijs. De politie nam zijn auto in beslag tijdens een verkeerscontrole op het Raadhuisplein. Bij deze controle bleek dat 3 verkeersdeelnemers teveel alcohol ophadden. Zij kregen een rijverbod en een bon.

’s Middags controleerde de politie op de Einsteinstraat in Kudelstaart 60 bestuurders, waarvan er 1 teveel alcohol had genuttigd. Daarnaast zijn bekeuringen uitgeschreven voor het te hard rijden op de Mijnsherenweg (7), scherp uitstekende delen, niet dragen autogordel en een lekke uitlaat. Bij de controle op het Raadhuisplein in Aalsmeer nam de politie 202 blaastesten af, waarvan er 3 positief uitvielen. Twee bestuurders zijn bekeurd, omdat ze zonder rijbewijs reden. Eén voor een gladde band. Een bromfiets haalde een snelheid van 91 km/uur. De eigenaar leverde de tweewieler bij de politie in. 

De politie controleert deze periode extra op alcohol in het kader van de BOB-campagne: 100% Bob, 0% op.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuw-Vennep | 112 alarmeringen Nieuw-Vennep | Goedkoop Tanken in Nieuw-Vennep | Supermarkten in Nieuw-Vennep | Weerbericht Nieuw-Vennep